Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.futura-dental.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.futura-dental.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.futura-dental.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka FUTURA DENTAL d.o.o. Zagreb (dalje u tekstu: FUTURA DENTAL) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu FUTURA DENTAL ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. FUTURA DENTAL se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. FUTURA DENTAL nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice www.futura-dental.hr.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.futura-dental.hr  samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.futura-dental.hr i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.futura-dental.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.futura-dental.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Korisnik web stranica www.futura-dental.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. FUTURA DENTAL isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.futura-dental.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.vmdgrupa.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

FUTURA DENTAL se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. FUTURA DENTAL može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi FUTURA DENT Estetici. FUTURA DENTAL će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga FUTURA DENTAL na zadovoljstvo korisnika. FUTURA DENTAL se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

FUTURA DENTAL zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

FUTURA DENTAL zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.futura-dental.hr.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Futura Dental d.o.o.

Kralja Zvonimira 108
10 000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt i upiti:
info telefon: +3851 2342949
 
Korisnička podrška: +3851 4440070, mail: support@futura-dental.hr

Svim posjetiteljima je osiguran besplatan parking u dvorištu
(ulaz sa Zvonimirove).

     

     

    Futura Dental d.o.o.  | Kralja Zvonimira 108 , 10000 Zagreb, Hrvatska, tel:01/2342949, Fax: 01/2342949, email: info@futura-dental.hr, MBS: 080595075, MB: 2179725, OIB: 41590421836, IBAN: HR0523600001101939777, SWIFT: ZABAHR2X, IBAN: HR4323400091110756834, SWIFT: PBZGHR2X | Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti | Član uprave: Vjekoslav Budimir | Trgovačko društvo upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu

    @ Futura Dent Estetica d.o.o. | Uvjeti korištenja | Politika privatnosti

    HR